referenssejä

234634b4-9144-4791-bd40-bd4ee71f1d02

BestCaravan oy

Toiminnanohjaus

Best Caravan on Suomen johtava ja pohjoismaiden suurin matkailuajoneuvoketju. 

Best Caravanin tietojärjestelmä on laajudeltaan poikkeuksellinen. Myynnin lisäksi järjestelmä kattaa mm. huollot, marketin kassajärjestelmän,  ja laajat integraatiot yli 15 eri järjestelmään. 

Resplay

Varaus- ja tilausten hallintajärjestelmä

Resplay on pilvessä toimiva kevyt tilojen varausjärjestelmä. Kalenterien digitalisointi mahdollistaa hallinnoinnin myös tien päältä ja varaamisen itsepalveluna.

FisplayCloud

Täysiverinen pilvipalvelu

FisplayCloud on Infonäyttö järjestelmä jonka avulla voit kotisohvaltasi ohjata näyttöjä ja lisätä niihin erinäköistä sisältöä. Tutustu paremmin FisplayCloudiin täällä.

OKT talotekniikka

Tarjouslaskenta

OKT Talotekniikka tekee LVI- ja sähkötöitä koko Suomen alueella. Tarjouslaskenta tapahtuu pilvipohjaisen työkalun avulla helposti ja nopeasti. Asiakkaalle saadaan laskettua tarjous nopeasti ja tarkasti.

FisCode

Seunet

ERP

Seunet on yritysten toiminnanohjaukseen kehitetty järjestelmä. Sen avulla saat hoidettua esimerkiksi tuntitöiden laskutuksen helposti, nopeasti ja luotettavasti. Järjestelmän avulla pystyt hallitsemaan projekteja ja seuraamaan niiden kannattavuuksia.

Konesi Oy

Miehittämätön
konevuokraus

Konesi vuokraa kaikenlaisia tarvikkeita sekä koneita nyt Fisplayn varausjärjestelmän avulla. 
Vuokraajan tarvitsee valita haluamansa tavara internetissä ja hakea se paikan päältä kaapista annetulla koodilla. Tutustu Konesin järjestelmään täällä. 

konesi_p_2
Helsingin kaukalopallo Ry

Helsingin kaukalopallo ry

Tulospalvelu

Helsingin kaukalopallo Ry pääsee nyt seuraamaan tuloksia ja sarjataulukoita helposti ja näppärästi. Tutustu tästä!